På grund af den store mængde sne som alle på Møn og Sjælland blev velsignet med måtte vi udsætte den planlagte julefrokost i december.

Det blev i stedet for til virkelighed søndag d. 13. februar, tænk så havde alle spåmændene truet med store mængder af sne lige netop den dag – men da vi alle havde fået så rigeligt tidligere – ændrede de mening og undlod at sende sne den dag, tak for det.

Vi fik en dejlig dag sammen, det var lige hvad vi havde brug for midt i den lange lange vinter, håber den snar er slut og vi kan glæde os til vintergækker – erantis og alle de andere dejlige forårs bebuder.

Planlægning af den kommende periode samt lidt julesul i februar, var dagens opgave.

Vi havde en dejlig dag og nød at være sammen igen.

Vi glæder os nu til de ture vi sammen skal have i løbet af 2011