En dejlig dag på Landbomuseet Lundekrog

Denne gang var vi alle med, en dejlig sommerdag Inge – Birgit- Henning og Lillian kørte sammen til Ejby, hvor vi mødtes med Liselotte og Gert. Vi gik straks i gang med den medbragte frokost i Museets hyggelige gårdsplads.

Derpå var der tid til at få set på alt det museet kunne byde på, og det er spændende at se alle de redskaber og husgeråd som vi kunne huske fra vores barndom og ungdom, samt også noget vi aldrig tidligere havde set bl.a. en meget speciel håndskåret saftpresser. Lidt sært at vores tid nu er på museeum, men det er vel livets gang, dejlige Frivillige viste os rundt og fortalte begejstret om museet og alle de efekter som de var i besidelse af, vi fik også fortalt meget om folk som havde doneret dele til museet samt gode historier der hørte til omkring tingene. Dagen sluttede med kaffe i det grønne område ved den lille sø, som i dag var helt udtørret på grund af den varme sommer og ingen regn, men et dejligt sted.

Museet er bestemt et besøg værd.